سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند

بر اساس آخرین تحقیقات، دم کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی ان ان ان، طبق مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات متحده انجام شد، انواع چای از جمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تأثیر انواع چای، روش‌های دم کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.

محققان محلول‌های آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگ‌های چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمان‌های مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.

محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می‌تواند حدود ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانی‌تر آن باعث حذف بیشتر فلز می‌شود.

بر اساس این مطالعه، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسه‌ای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای می‌تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوه‌ای برای سلامت عمومی دارد.

«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگ‌ها در آب و دم کشیدن آن، به طور طبیعی فلزات را حذف می‌کند.»

وی همچنین خاطرنشان کرد در حالی که کیسه‌های چای نایلونی میکروپلاستیک‌ها را آزاد می‌کنند، امروزه اکثر چای کیسه‌ای‌ها از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته می‌شوند که ممکن است ذرات الیاف بی ضرر را آزاد کنند.

شیندل افزود: «اگر مردم یک فنجان چای اضافی در روز بنوشند، شاید در طول زمان شاهد کاهش بیماری‌هایی باشیم که ارتباط نزدیکی با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین دارند.»/ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر