آخرین نتایج لیگ برتر در پایان هفته بیست‌و‌یکم / فولاد از کورس قهرمانی جاماند + جدول نتایج دیدار‌های پایانی هفته ۲۱ لیگ برتر فوتبال/ پیروزی ذوب‌آهن، نساجی، خیبر و گل‌گهر رونالدو و پرسپولیس دلیل درخواست النصر برای بازی در زمین بی‌طرف هادی چوپان به وعده خودش عمل کرد / ثبت رکورد سنگین‌ترین وزنه + ویدیو شکایت ۵ بندی استقلال از داور دربی فیلم/ بوسه ادب امیر موسوی به چادر مادر شهید دوران در حاشیه تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب شهید کسایی اعلام رده‌بندی باشگاهی فوتبال آسیا؛ ایران در رده پنجم + جدول دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند ماجرای تیراندازی به خانواده ایرانشهری و جان باختن کودک خردسال نتایج مهم‌ترین بازی‌های فوتبال فیلم/ دبیر شورای امنیت روسیه وارد چین شد فیلم/ مراحل پرداخت کالابرگ چگونه است؟ قهرمانی کشتی آزاد ایران در رنکینگ جهانی آلبانی زارع طلایی شد بیانیه باشگاه استقلال درباره اشتباهات داوری در دربی ۱۰۵

دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند

بر اساس آخرین تحقیقات، دم کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی ان ان ان، طبق مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات متحده انجام شد، انواع چای از جمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تأثیر انواع چای، روش‌های دم کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.

محققان محلول‌های آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگ‌های چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمان‌های مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.

محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می‌تواند حدود ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانی‌تر آن باعث حذف بیشتر فلز می‌شود.

بر اساس این مطالعه، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسه‌ای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای می‌تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوه‌ای برای سلامت عمومی دارد.

«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگ‌ها در آب و دم کشیدن آن، به طور طبیعی فلزات را حذف می‌کند.»

وی همچنین خاطرنشان کرد در حالی که کیسه‌های چای نایلونی میکروپلاستیک‌ها را آزاد می‌کنند، امروزه اکثر چای کیسه‌ای‌ها از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته می‌شوند که ممکن است ذرات الیاف بی ضرر را آزاد کنند.

شیندل افزود: «اگر مردم یک فنجان چای اضافی در روز بنوشند، شاید در طول زمان شاهد کاهش بیماری‌هایی باشیم که ارتباط نزدیکی با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین دارند.»/ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار